Η εταιρεία μας δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Επικοινωνήστε μαζί μας με ερωτήσεις και απορίες για το πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ποιο είδος επεξεργασίας κάνουμε και με ποιόν τα μοιραζόμαστε αν τα μοιραζόμαστε. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε μέσω του Υπευθύνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας για τον οποίο θα διαβάσετε παρακάτω. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους παρόντες όρους συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας κάποιων προσωπικών σας δεδομένων όπως αναφέρεται σε αυτό το έγγραφο. Πίνακας Περιεχομένων
  1. Ορισμοί
  2. Αρχές προστασίας που εφαρμόζουμε
  3. Τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
  4. Ποια προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε
  5. Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε
  6. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
  7. Πως διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας
  8. Κανόνες λειτουργίας Service Η/Υ και λοιπών ηλεκτρονικών συσκευών
  9. Στοιχεία επικοινωνίας
  1. Ορισμοί
  1. Αρχές Προστασίας που εφαρμόζουμε
Υποσχόμαστε και εργαζόμαστε για να τηρούμε τους παρακάτω κανόνες/αρχές προστασίας των δεδομένων σας:
  1. Τα δικαιώματά σας αναφορά με τα προσωπικά σας δεδομένα
Το Πρόσωπο έχει τα παρακάτω δικαιώματα:
  1. Ποια δεδομένα συλλέγουμε:
Πληροφορίες και στοιχεία που μας παρέχετε Αφορά συνήθως το email σας, όνομα και επώνυμο, διεύθυνση κτλ. – συνήθως στοιχεία σας που χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε μια υπηρεσία ή να σας αποστείλουμε ένα προϊόν μας. Επίσης αποθηκεύουμε στοιχεία σας τα οποία μας συμπληρώνετε στις φόρμες στην ιστοσελίδα μας προς τον σκοπό της επικοινωνίας μας όπως ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο. Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας Συλλέγουμε πληροφορίες από τους συνεργάτες μας, που είναι επιλεγμένοι με την ασφάλεια και ιδιωτικότητα των δεδομένων σας  ως κύρια προτεραιότητα. Μια από αυτές τις υπηρεσίες είναι τα Google Analytics (αφορά επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας), θα διαβάσετε αναλυτικά για τους συνεργάτες μας παρακάτω. Πληροφορίες Δημοσίως Διαθέσιμες Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι νόμιμα διαθέσιμες δημοσίως.
  1. Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να: Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας όσον αφορά τον νόμο και/ή με την συγκατάθεσή σας. Για την επαγγελματική μας σχέση ή το συμβόλαιο με το οποίο είμαστε δεσμευμένοι : Σχετικά με τα νόμιμα ενδιαφέροντά μας: Εφόσον δεν μας έχετε ζητήσει να σας εξαιρέσουμε, θεωρούμε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας με αυτόν τον τρόπο, αν δεν το επιθυμείτε, μπορείτε να μας το ζητήσετε από τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που θα δείτε παρακάτω. Με την συγκατάθεσή σας χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας ως εξής: Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να υλοποιήσουμε απαιτήσεις που πηγάζουν από τον νόμο και μέσω νομικών οδών. Κατέχουμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε περεταίρω τα στοιχεία σας εφόσον τα μετατρέψουμε σε ανώνυμα με σκοπό να είναι αδύνατη η ταυτοποίησή σας, πέραν των αναφερόμενων σε αυτό το έγγραφο. Θα αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας για το πολύ 1 έτος ή για όσο έχουμε επαγγελματική ή εμπορική σχέση, αν μας το ζητήσετε θα τα διαγράψουμε, κάποια από τα στοιχεία σας όμως οφείλουμε να τα διατηρούμε για το ελάχιστο χρονικό περιθώριο των 10 ετών σύμφωνα με την νομοθεσία. Ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας εκτός της πολιτικής αυτής, αν αυτή η ανάγκη εμφανιστεί, θα το κάνουμε δεσμευόμενοι για τα παρακάτω :
  1. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας
Σε καμία περίπτωση δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με αγνώστους. Σε κάποιες περιπτώσεις, κάποια από τα δεδομένα σας τα μοιραζόμαστε με συνεργάτες μας όπως αναφέρονται παρακάτω: Συνεργάτες επεξεργασίας δεδομένων:
Δεδομένα και τομέας Επιχείρηση επεξεργασίας
Στοιχεία στατιστικών επίσκεψης της ιστοσελίδας https://analytics.google.com Google LLC
Στοιχεία πιστωτικών καρτών που συλλέγουμε εμείς και δεν τα διατηρούμε αλλά επαναπαυόμαστε στην τράπεζά μας να το πράττει Τράπεζα Πειραιώς
Αποστολή προϊόντων Εταιρείες ταχυμεταφορών / μεταφορικές εταιρείες
  Οι επαγγελματικοί συνεργάτες μας: Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με συνεργάτες μας σε αυτόν τον τομέα. Συνδεδεμένες τρίτες υπηρεσίες : Σε κάποιες περιπτώσεις κάποια στοιχεία σας συνδέονται με τρίτες υπηρεσίες που αναφέρονται παρακάτω : Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις ή συνεργάτες που αντιμετωπίζουν τα προσωπικά δεδομένα με την ίδια υπευθυνότητα με εμάς. Μπορούμε να παρέχουμε τα στοιχεία σας που κατέχουμε σε αρχές ή μετά από αιτήσεις εισαγγελέων και σε νομικά πλαίσια όταν μας ζητηθεί.
  1. Πως διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας:
Παιδιά: Δεν συλλέγουμε δεδομένα όσον αφορά παιδιά, αναφορικά με παιδιά, σχετικά με παιδιά, από παιδιά ή για παιδιά. Δεν συμπεριλαμβάνουμε παιδιά στις υπηρεσίες μας. Πρόσβαση στα δεδομένα σας, αντίγραφα, διαγραφές και δικαίωμα στη λήθη:  Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας αποστείλετε ερώτηση και αίτηση για επεξηγήσεις ή πλήρη διαγραφή από τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας στα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω. Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων / Data Protection Officer (DPO) Ως Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας ορίζεται ο παρακάτω, μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτηση σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα: Δημήτρης Φούφουλας | fouf@iqdev.gr | +30 2610 323186 Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον DPO μας σε ώρες γραφείου, 9πμ – 2μμ καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή
  1. Κανόνες λειτουργία Service Η/Υ και λοιπών ηλεκτρονικών συσκευών
  1. Πληροφορίες επικοινωνίας
 Ρυθμιστική Αρχή Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600 Fax: +30-210 6475628 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr  Αλλαγές σε αυτή την πολιτική Κατέχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτή την πολιτική.